VISITA LES NOSTRES INSTAL·LACIONS

ESPAI I CARACTERÍSTIQUES

Totes les nostres instal·lacions són cuidades i adaptades perfectament a les necessitats dels nostres cavalls.  L’allotjament ha de permetre un espai adequat als passadissos per permetre el moviment segur dels cavalls i els seus cuidadors. El dissenys de les quadres i totes les instal·lacions exteriors són completament adequades per desarrollar activitats equinos juntament amb els nostres visitants així com acondicionades per poder desenvolupar de forma satisfactòria activitats enfocades a cobrir totes les necessitats personals i socials de col·lectius amb diversitat funcional (física o psíquica) de la zona.

ESPAIS

30 PADDOCKS  100m2 AMB REFUGI DE FUSTA
10 PATIS GRANS PER DESCANS, EUGUES, POLTRES O RETIR AMB REFUGI DE FUSTA
3 BOXES 3,5X3,5
PISTA 20X35
PISTA 20X60
CERCLE 14 de diàmetre
NÒRIA DE 24 de  diàmetre
FÀBRICA DE PINSO
LOCAL SOCIAL (mobilhome)
ZONA DE PICNIC (Apte per persones amb mobilitat reduïda. WC adaptat)

TROBA LA NOSTRA UBICACIÓ!

PUPIL·LATGE

La finca disposa de 50.000m2 de terreny per allotjar cavalls. Hi ha paddocks individuals de 100m2 i patis comunitaris, tots amb refugi de fusta.

Disposem de lloc per a:

CAVALLS EN ACTIU

Cavalls en recuperació o descans

Eugues de cria i poltres

Cavalls amb retir definitiu

CURA, ALIMENTACIÓ I SUPERVISIÓ

¿QUIN ÉS EL SECRET DEL NOSTRE PUPIL·LATGE?

EL MILLOR BENESTAR

Tots els cavalls mengen pinso natural de cereals recol·lectats a la finca elaborat per nosaltres i formulat per una nutricionista especialitzat en cavalls.  Els farratges també son de la mateixa finca a base de palla i civada en flor.Podem fer una dieta específica pel teu cavall ja que tenim la nostra pròpia esclafadora i barrejadora de gra. Els cavalls de competició consumeixen pinso específic per l’esforç.