QUÈ OFERIM?

L’escola està adaptada per a tots els públics des de la iniciació fins al perfeccionament, durant l’ensenyament us acompanyem per les diferents etapes perquè pugueu assolir tots els objectius que ús vulgueu proposar.

QUI FA POSSIBLE TOT AIXÒ?

Apasionada dels animals

MARTA 

Soc una apasionada dels animals en general, i dels cavalls en concret.Durant la meva vida han representat la meva vàlvula d’escapament i m’han aportat valors tant importants com la dedicació i la responsabilitat a més d’ajudar-me a desenvolupar la confiança en mi mateixa. 

Convisc amb 3 gossos, 2 cavalls adults i 2 poltres, pràcticament hem crescut junts, amb tot el que això comporta i sempre seran el meu equip. M’he format com a professional en cursos no reglats i després amb els tècnics esportius en hípica. He obtingut la titulació d’ambdós cicles finals (disciplines olímpiques i disciplines d’exterior. He competit en diferents disciplines i he procurat gaudir-ne quan ho he fet. Ara per ara sóc la professora d’equitació del Club Hípic Cal Graells Intento seguir creixent dia a dia, aprenent dels cavalls i genets.