Endurance Team
Cal Graells Allotjaments Eqüestres
Endurance Team


raid Pujalt Gràcies a la nostra gran afició als cavalls, ens varem animar a iniciar a la nostra Finca Cal Graells l’activitat de l’allotjament de cavalls. Com que ja feia uns anys que participàvem en la disciplina de la resistència eqüestre, la varem voler donar a conèixer a tots als nostres amics també aficionats i un grup d’aquests es van animar a participar-hi.

Necessitàvem unes instal·lacions en condicions, uns cavalls prou valents, camins per entrenar, temps i molta afició. Un cop reunides totes aquestes condicions varem començar a participar en raids com a equip, però no és tant fàcil..... no tots els cavalls van bé, les hores d’entrenament són moltes i l’aprenentatge és llarg, però gràcies a l’experiència que hem anat agafant i a la passió que tenim per aquest esport ens hem anat superant i ens hem animat encara més a continuar i intentar assolir millors fites.

Cal destacar que la feina no només la fa el genet i el cavall, també hi han un equip humà que té cura de l’alimentació de l’animal, del ferrar i d’acompanyar a cada raid als binomis per fer l’assistència i tenir cura de que no falti de res.

Tot aquesta colla d’amics que ara també compartim la passió pel RAID i ens hem convertit el l’Equip de Raid de Cal Graells-Pujalt.

Gil Rial i Maite Estany.

08280 CALAF (Barcelona)
T. 636 965 808 - 619 531 222
Fax: 93 868 01 45
info@calgraells.com

Arze